De coach (aangesloten bij de NOBCO)

Als moeder van 3 kinderen en oma van 4 kleinkinderen ben ik een echt familiemens. Samen met Jan ga ik graag fietsen en lekker op vakantie. Wij wonen in Lage Zwaluwe omdat dat zo lekker tussen de weilanden en de akkers ligt.

Ik ga graag met mensen om en vindt de interactie tussen mensen altijd al interessant. Nu kan ik als coach een positieve invloed hebben op de interacties tussen mensen en daar krijg ik energie van. Door het coachen wordt vaak het zelfvertrouwen en de balans vergroot waardoor mensen prettiger in de omgang met anderen zijn. Zo draag ik mijn steentje bij aan een betere wereld.

Hiervoor werkte ik als onderzoeker bij Unilever. Ik heb samen gewerkt met mensen uit veel verschillende landen en veel geleerd over wat mensen van elkaar verwijdert en over wat mensen bindt. Al deze ervaring en kennis gebruik ik nog elke dag in mijn coaching.

Naast het coachen ben ik voor 2 dagen in de week coördinator voor Buurtgezinnen, een landelijke stichting. Ik koppel gezinnen die het moeilijk hebben aan een stabiel gezin in de buurt zodat kinderen wat extra aandacht krijgen en de ouders worden ontlast. Dit vind ik ook heel fijn werk om te doen.

Ik geloof dat mensen deugen en weten wat goed is, voor zichzelf en voor de wereld. Als we durven kiezen voor het goede wordt het leven lichter.

.