De coach (aangesloten bij de NOBCO)

Ik ben graag onder de mensen. De interactie tussen mensen boeit mij. Wat drijft ze om te zijn zoals ze zijn? En om te doen zoals ze doen? Ik heb een sterke motivatie om de interactie tussen mensen positief te beïnvloeden.

Door mijn coaching leren mensen beter naar zichzelf te luisteren. En daardoor bewuste keuzes te maken die goed voor hen zijn. Waardoor ze persoonlijk sterker en veerkrachtiger zijn.

Ik denk namelijk dat we door persoonlijke groei steeds fijnere mensen worden. Dat is beter voor onszelf en beter voor de mensen om ons heen.

Meer dan 30 jaar werkte ik voor Unilever aan productontwikkeling en onderzocht ik consumentengedrag. Alle ervaring en kennis die ik daar heb opgedaan gebruik ik nog elke dag.

In 2020 werd ik coach voor mensen die vastlopen in hun werk en/of hun interacties met anderen. Het coachen geeft mij energie en helpt mij om ook zelf te blijven groeien.

Sinds 2022 ben ik voor 2 dagen in de week ook coördinator voor Buurtgezinnen, een landelijke stichting. Dit is erg dankbaar werk en doe ik met veel plezier.

Samen met Jan heb ik een fijn gezin. Drie volwassen kinderen die zelf ook al weer een gezin hebben. Ik wandel graag en hou van fietsen en op vakantie gaan. Wij wonen in Lage Zwaluwe omdat dat zo lekker tussen de weilanden en de akkers ligt.

Ik geloof dat mensen deugen 

en dat we weten wat goed is, voor onszelf en voor de wereld.

Ik help graag mensen door ze te leren luisteren naar zichzelf.