Het individuele proces

STAP 1 – bewustzijn

Je leert je bewust te zijn van hoe je zelf in elkaar zit en hoe je interacteert met anderen. Je verkent jouw eigenschappen en talenten en gaat op zoek naar jouw persoonlijke kracht. Je zoemt in op jezelf, kijkt naar wat jou tegenhoudt, naar wat jou belemmert en naar wat jou stimuleert en enthousiasmeert en je leert je uitdagingen aan te gaan. Dit alles maakt helder wat jouw verlangens zijn, wat jij nodig hebt en hoe jij kan groeien.

STAP 2 – communicatie en gevoel

Je leert je bewust te zijn van je interacties met anderen, hoe je je daarbij voelt en wat dat zegt over je behoeftes. Je leert bewuste keuzes te maken voor hoe je communiceert op een manier die goed voor jou is.

STAP 3 – toepassen en optimale interactie

Je verandert, je leert hoe je je persoonlijke talenten kunt gebruiken om op een positieve manier jouw doel te behalen. Daardoor ben je krachtig en duidelijk naar anderen toe en ontstaat er respect en openheid in de interactie met anderen.

Het team proces

In een team leer je in het traject direct toe te passen op welke manier de interactie met anderen jezelf en tegelijkertijd het team verder kan helpen.