Werkwijze met particulieren

Het coach traject bestaat uit een aantal gesprekken en opdrachten waarin je gaat werken aan hoe je met de dingen omgaat, hoe je de dingen doet en wat je daarin graag anders zou willen. In een veilige en rustige omgeving leer je aan te pakken wat niet goed voelt en werk je aan jouw persoonlijke ontwikkeling met als doel om de gewenste verandering te bewerkstelligen.

Introductie gesprek

Eerste contact is afstemmen

We hebben telefonisch een eerste gesprek om kennis te maken en jouw vragen te bespreken. We bespreken daarin jouw vraag en of Mind2 iets voor jou zou kunnen betekenen. Is dat niet het geval, dan is dat niet erg en dan blijft het bij dit gesprek. Komen we tot overeenstemming dan spreken we af wat voor type traject het kan worden en maak ik daar een offerte voor. Nadat je akkoord gaat met de offerte hebben we een overeenkomst en plannen we het eerste gesprek.

Coach traject

Coach gesprekken

Voor aanvang van het eerste coachgesprek heb je vragenlijsten ingevuld van een persoonlijkheidstest. In het eerste coachgesprek worden de resultaten van de test besproken en jouw coachdoel wordt helder geformuleerd. De inhoud van de gesprekken daarna hangt af van je vraag en is niet op voorhand vast te stellen.

Een individueel coachtraject bestaat meestal uit 4 a 6 gesprekken.

Na 3 gesprekken is er vaak al iets veranderd en meer gesprekken maken veranderingen krachtiger waardoor het gewenste gedrag steeds meer als vanzelf wordt gepraktiseerd.

Tussen de gesprekken door voer je opdrachten uit die aan het eind van ieder gesprek worden overeen gekomen. De opdrachten zijn bedoeld om nieuwe inzichten te verkrijgen en te ervaren hoe deze je dichter bij je persoonlijke doel kunnen brengen.

Locatie

De gesprekken worden gevoerd in de coachruimte aan huis in Lage Zwaluwe of op een locatie die we samen overeenkomen of online.